Twitter Behance Pinterest Instagram Mailchimp Dribbble

De beveiliging van jouw website


Het beveiligen van jouw website en de bijbehorende gegevens is belangrijk. Voor je eigen gemoedsrust, maar ook om te voldoen aan de eisen die de AVG aan ons stelt. Het enorme succes van WordPress heeft een keerzijde: het is een populair doelwit onder hackers.  Met een WordPress website ben je kwetsbaar voor aanvallen.

Onze maatregelen

Het updaten van websites is daarom van groot belang. Dit doen we dan ook op regelmatige basis als je bij ons een servicecontract afsluit. Daarnaast hardenen we je website. Toch is het dan nog steeds mogelijk dat hackers een ingang vinden.

Daarom beveiligen we je website met een SSL-certifcaat. Dit is essentieel om te voldoen aan de AVG. Daarnaast zorgt het voor een beveiligde verbinding als er persoonsgegevens verzonden worden en heeft het een positief effect op de ranking van je website bij zoekmachines.

We beveiligen je website met iThemes Security Pro. Deze betaalde plugin biedt beveiligingsmaatregelen tegen brute-force-aanvallen om te proberen je wachtwoord te kraken, limiteert loginpogingen vanaf hetzelfde IP-adres, forceert het gebruik van sterke wachtwoorden, biedt twee-factor-authenticatie en nog veel meer. Het voorkomt hacks en beveiligt je website tegen lekken en malware.

Daarnaast maken we wekelijkse backups van de gehele server en dagelijks off-site backups (backups opgeslagen op een andere fysieke locatie) van de inhoud en database van je website. Mocht er toch nog iets misgaan dan weten we zeker dat we een recente backup hebben om je website weer te herstellen naar een recente veilige versie.

De kosten van dit alles zitten, net zoals de hosting van je website, inbegrepen bij ons servicecontract.

De kosten

De kosten van dit alles zitten, net zoals de hosting van je website, inbegrepen bij ons servicecontract. De komende weken activeren we de extra beveiligingsmaatregelen voor onze klanten met een servicecontract en een VPS. Heb je wel een servicecontract maar wordt je website nog gehost bij een shared hosting provider? Neem dan contact met Rob op om over te stappen. Lees hier meer over de voordelen.

iThemes Security Pro

Gerelateerde artikelen:

Bedrijf, Klanten, Servicecontract, WordPress

Wat heb ik aan een servicecontract?


Over service en veiligheid

Deployment, Digital Ocean, Hosting, Trellis, VPS, WordPress

Je website in één keer online


WordPress op een moderne manier online zetten met Trellis.