Twitter Behance Pinterest Instagram Mailchimp Dribbble

Wat heb ik aan een servicecontract?


Als wij een website voor je bouwen, dan gebruiken we hiervoor bijna altijd WordPress als achterliggend Content Management Systeem (CMS). WordPress is een schitterend en populair CMS. Bijna een kwart van het internet draait op WordPress. Hier zijn helaas ook nadelen aan verbonden: WordPress is een gewild slachtoffer voor hackers. Daarom is het ontzettend belangrijk om de installatie van WordPress up-to-date te houden, zodat je website nooit op verouderde code draait.

In theorie is het updaten van WordPress een kwestie van één druk op de knop. Er gaat echter vaak wat mis. Code werkt bijvoorbeeld niet meer goed met elkaar samen, doordat de basis is gewijzigd, en er ontstaan bugs en conflicten. Dit gaat ten koste van de werking van de website. Daarom is het belangrijk dat de ontwikkelaar de website goed test en wijzigingen doorvoert naar aanleiding van de geïnstalleerde updates.

Met een servicecontract bieden wij een oplossing voor deze problemen. Op een aantal vaste momenten in het jaar updaten we je website en zorgen we dat alles blijft functioneren. Daarnaast voeren we regelmatig kleine aanpassingen door om je website te blijven verbeteren, een website is immers nooit af. We helpen je ook met het vullen van je website. Eigenlijk kun je met al je vragen met betrekking tot het internet en jouw website bij ons terecht.

De betaalconstructie is eenvoudig. Voordat het jaar begint maken we met elkaar een afspraak. Ik schat in hoeveel uur het kost om jouw specifieke website te onderhouden. Je betaalt deze kosten vooraf en krijgt hierop 10% korting. Gedurende het jaar hou ik bij hoeveel tijd ik daadwerkelijk kwijt ben geweest. Hou je aan het einde van het jaar uren over dan neem je deze gewoon mee naar het volgende jaar en betaal je dus minder.

Met een servicecontract kun je er vanuit gaan dat je website blijft draaien en dat we je er zijn om je te helpen.

Wil je meer weten?

Gerelateerde artikelen:

Deployment, Digital Ocean, Hosting, Trellis, VPS, WordPress

Je website in één keer online


WordPress op een moderne manier online zetten met Trellis.

Bedrijf, Persoonlijk

Een nieuwe start


Na tien jaar is het tijd voor wat nieuws