Twitter Behance Pinterest Instagram Mailchimp Dribbble

Partners

We werken graag samen. Dit doen we onder andere met de volgende getalenteerde mensen:

Meinte Strikwerda

Meinte Strikwerda is meer dan 25 jaar een naam in Nederland als het gaat om creatieve concepten, illustraties en grafisch ontwerpen. Meinte en Rob waren waren collegadocenten aan Noorderpoort Kunst & Multimedia.

strikwerda.info

Pieter Malfliet

Pieter is grafisch ontwerper. Pieter en Rob waren waren collegadocenten aan Noorderpoort Kunst & Multimedia.

pietermalfliet.tumblr.com

Minke Haveman

Minke en Rob werkten samen aan een project voor Humanitas. Bij MNKE kun je terecht voor content. Van marketingadvies of bedrijfsverhalen tot persberichten en crisiscommunicatievraagstukken.

mnke.nl

Ronnie Zeemering

Ronnie is fotograaf. Portretfotografie heeft zijn voorkeur. Hij heeft de foto’s voor onze website gemaakt. Ronnie is een toffe gast en weet je op je gemak te stellen.

zeemeringmedia.nl

Jelle F. Post

Jelle is grafisch ontwerper. Zijn drukwerk is adembenemend. Rob leerde Jelle kennen toen ze beiden studio hielden in Groningen. Op persoonlijk vlak klikte het al snel goed en later hebben ze samengewerkt voor de ontwikkeling van TWA Architecten.

gewoonjelle.nl

i4marketing

Roderik is marketeer. Is conversie en rendement het hoogste doel van jouw website? Roderik analyseert je doelgroep en helpt je deze in kaart te brengen en te benaderen. Hiervoor werken we met hem samen om de website op de juiste manier in te richten, zoekwoorden te bepalen en gericht te adverteren.

i4marketing.nl

Saar Visser

Saar maakt motion graphics. Mooie, cleane motion graphics voor uiteenlopende projecten,  van presentaties tot concerten.

saarvisser.nl

Hélène Huis in 't Veld

Hélène weet jouw verhaal in woorden te vangen. En ze zorgt dat de toon aansluit bij de vormgeving van je nieuwe site. Zo worden vorm en inhoud een samenhangend geheel.

helenehuisintveld.nl

Jij?

Ben je bezig met een project en wil je sparren, samenwerken of onderdelen uitbesteden? We werken heel graag met je samen!

Neem contact op!